Energieopslag: altijd en overal energie

Met een batterij abonnement van Revolt heb je altijd toegang tot energie. Zelfs wanneer de zon niet schijnt of de wind niet waait. Gebruik opgeslagen energie wanneer het jou het beste uitkomt, zonder dure hardware aan te schaffen.

⚡ Altijd voldoende stroom, zonder investering
⚡ Naadloos te integreren met laadpalen en zonnepanelen
⚡ Volledig zorgeloos, van installatie tot onderhoud
🌱 Af van het gas, over naar duurzame energie
Gratis adviesgesprek
Binnen 1 minuut geregeld

De oplossing voor stroomtekorten

Meer dan 20% van alle bedrijven in Nederland ervaart stroomtekorten. Fabrieken kunnen niet op volle capaciteit draaien, kantoorpanden kunnen niet worden aangesloten op het net en elektrische bestelbusjes kunnen niet worden opgeladen. Het gevolg? Bedrijfskritische processen lopen gevaar. En dat kost omzet.

Een batterij slaat energie op wanneer het aanbod groter is dan de vraag. En is de vraag vervolgens hoger dan het aanbod? Dan zet de batterij deze opgeslagen energie weer in. Het is daarom de perfecte oplossing voor locaties met een beperkte netaansluiting, grote pieken in energieverbruik of met onbenutte energie uit zonnepanelen. Met energieopslag kom je nooit meer zonder stroom te zitten.
Plan EEN ADVIESGESPREK IN
Binnen 1 minuut ingepland

Energieopslag zonder investering

Bij Revolt begrijpen we dat energie niet de kernactiviteit van je bedrijf is. Daarom bieden we batterijen en laadpalen aan in een zorgeloze abonnementsvorm. Wij doen de investering in hardware, installatie en onderhoud. Jij betaalt alleen voor het gebruik van de complete oplossing. 

De Revolt Battery is zowel per dag, week als maand en zelfs semi-permanent inzetbaar. Je hebt al een complete batterijoplossing met 245 kW opslagruimte voor €7.500 per maand. Neem contact op voor een offerte op maat.
Bekijk onze tarieven

Alles-in-één: volledig zorgeloos

Met een batterij abonnement wordt de gehele energieoplossing voor je geregeld. Onze technische experts maken een energieplan op basis van je netcapaciteit, laadpalen, zonnepanelen en natuurlijk je eigen wensen. Wij regelen alles voor je, van subsidieaanvragen tot installatie en onderhoud.
Gratis adviesgesprek
Binnen 1 minuut geregeld
4 slimme toepassingen

De kracht van de Battery

Island mode
Creëer een zelfstandig (off-grid) stroomnetwerk met de batterij als bron.
Peakshaving
Gebruik opgeslagen energie om pieken in stroomverbruik af te vangen. Zo voorkom je storingen.
Fast charging
Gebruik de batterij om voertuigen en installaties supersnel te laden.
Energieopslag
Sla zelf opgewekte zonne- of windenergie op en bespaar energiekosten.

Een batterij voor elke situatie

Korte huur: evenementen en bouwprojecten
De druk om evenementen te verduurzamen groeit. Zo geven steeds meer gemeenten exclusief vergunningen uit aan milieuvriendelijke evenementen. De Revolt Battery is de ideale oplossing voor evenementen- en bouwlocaties die tijdelijk extra energie nodig hebben en afscheid willen nemen van vervuilende diesel generatoren.

Lange huur: bezorgdiensten en logistiek
Dieselbusjes zijn in de meeste Nederlandse binnensteden (zero-emissiezones) vanaf 2025 niet meer welkom. Reden genoeg om over te stappen op een elektrisch wagenpark. De batterijen van Revolt stellen je in staat om al je elektrische voertuigen razendsnel op te laden. Ook met beperkte net- en laadcapaciteit.
Gratis adviesgesprek
In DRIE STAPPEN EXTRA ENERGIE

Zo werkt het

 • Adviesgesprek
  We maken kennis met je bedrijf, inventariseren je wensen, behoeften en geven vrijblijvend advies.
 • Scan
  We doen altijd eerst een haalbaarheidsonderzoek op locatie. Op basis van deze scan ontvang je een transparante offerte voor je batterij oplossing.
 • Installatie
  Onze ervaren monteurs komen bij je langs om de batterij te installeren. We regelen de monitoring en je krijgt toegang tot onze 24/7 support dienst.

Energieopslag met snellader voor Schiphol Airport

Schiphol Airport laadt haar elektrische wagenpark op met behulp van een Revolt batterij en DC-snellader. De luchthaven kampt met een stroomtekort, waardoor de laadmogelijkheden voor de vloot elektrische bedrijfsauto’s op het terrein beperkt zijn.

Met de 245kW-batterij slaat Schiphol energie op wanneer de vraag naar energie laag is. Vervolgens wordt deze energie tijdens piekmomenten gebruikt om auto’s razendsnel op te laden. Op deze manier raakt het stroomnet niet overbelast.

Dankzij deze geïntegreerde laad- en energieoplossing is er altijd voldoende elektriciteit om het wagenpark operationeel te houden.
VRAGEN?

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan de Battery gebruikt worden?
 • Opladen van elektrische voertuigen en materieel
 • Opslaan van lokaal opgewekte energie
 • Het bieden van een tijdelijke oplossing voor een energietekort (tijdelijke netverzwaring)
 • Voorkomen van piekbelasting en blindstroom
Wat is het maximale vermogen van de Battery?

Een unieke eigenschap van de Battery is de flexibiliteit in het vermogen. Het pakket heeft standaard een bruikbaar vermogen van 245 kW, dit vermogen is opschaalbaar tot 1.2 MW. Dit is mogelijk door meerdere accusets van 245kW aan dezelfde converter te koppelen.

Hoe kan de Battery verplaatst worden?

De unit kan op twee manieren worden verplaatst:

 • Door middel van bevestigingspunten die zich bevinden op alle hoeken van de unit
 • Met een heftruck. De units zijn uitgerust met een hiervoor geschikte plaat aan de onderkant
Hoe ziet een alles-in-een Battery abonnement eruit?

Met een alles-in-een Battery-abonnement word je volledig ontzorgd. Hardware, transport, installatie en service zijn inbegrepen voor een vast, periodiek tarief.

Welke outputaansluitingen heeft de Battery?

De Battery is voorzien van Powerlocks. Deze Powerlocks kunnen op de converter worden aangesloten, die ook inbegrepen is bij het abonnement. De converter heeft aansluitingen om verschillende voertuigen en materieel op te laden.

Meer veelgestelde vragen
lees meer

Nieuws & klantverhalen

LEES ALLE VERHALEN
read all stories