Laadpaal voor vastgoed eigenaren

900
MWh opgeladen om klanten te helpen bij hun energietransitie
400
Ton C02 bespaard met onze groene laadoplossingen
550+
Laadpunten in Nederland

Betaalbaar en gemakkelijk laden voor vastgoedeigenaren en
-gebruikers

Met de toename van elektrische auto’s, krijgen vastgoedeigenaren steeds meer te maken met de vraag naar laadpalen en de infrastructuur voor elektrische auto’s. Wil jij inspelen op de vraag en bijdragen aan de verduurzaming van je vastgoedprojecten, maar geen enorme investering doen in laadpalen die elke paar jaar vervangen moeten worden? Dan biedt Revolt dé oplossing!
plan een kennismaking
ONZE VISIE

'Wij willen de drempel voor vastgoedeigenaren en VvE's zo laag mogelijk maken om emissieloze mobiliteit te faciliteren'

Een foto van onder van een gebouw in Amsterdam

Laadpaal voor appartementencomplex

De vraag naar elektrische auto’s en laadpunten voor deze auto’s wordt steeds groter. Het aantal modellen elektrische auto’s neemt in een razend tempo toe en naar verwachting produceren de meeste autofabrikanten in 2030 geen brandstofauto’s meer. Om jouw huurders te faciliteren, te voorzien in hun behoeften en de optimale service te bieden, hebben wij een voordelige alles-in-één oplossing ontwikkeld.  

Biedt jouw huurders en klanten het gemak van elektrisch laden, zonder een hoge investering te hoeven doen. Revolt zorgt voor de investering, installatie en onderhoud van de laadpalen, voor een vast of flexibel maandelijks bedrag. Hierdoor hoef je niet elke paar jaar op te schalen naar de meest recente laadpalen, maar ben je verzekerd van goed werkende laadpalen op basis van de meest recente laadtechnologieën. De laadpalen zijn voorzien van 55’’ schermen, waarmee je relevante content kunt delen en kunt communiceren met bezoekers, klanten en huurders.

Laadpalen in parkeergarages en bij parkeerplaatsen

Met de toename van het aantal verkochte elektrische auto’s, vind er een verschuiving plaats in de vraag naar parkeergelegenheden. Voor steeds meer mensen is het noodzakelijk om te parkeren bij parkeergelegenheden die voorzien zijn van elektrische laadpalen. REVOLT helpt jou om de concurrentie voor te blijven en zowel je bestaande als nieuwe klanten te voorzien van een service upgrade. 

Onze laadoplossingen op maat bieden de mogelijkheid om de bezoekers van jouw parkeergarage te voorzien van laadpalen, zonder dat jij een hoge investering hoeft te doen. Ons unieke laadpalen abonnement maakt het namelijk mogelijk dat je voor een voordelig maandbedrag volledig ontzien wordt. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van de laadpalen, waardoor jouwbezoekers langer en vaker gebruik willen maken van de parkeermogelijkheden.
Gele Volkswagen ID.buzz met Revolt One laadpaal  in lege loods

Meer informatie over laadpalen voor appartementen, parkeerplaatsen, nieuwbouw of bestaande bouw?

Ben je benieuwd hoe Revolt bijdraagt aan het versnellen van de verduurzaming, het verhogen van de faciliteiten en de service van jouwvastgoedprojecten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij komen vrijblijvend langs om jou te voorzien van een passend advies op basis van het huidige wagenpark en de beschikbare laadcapaciteit van het bedrijfspand.