Voordelig laden met een zakelijke laadpas

Met een laadpas abonnement van Revolt betaal je nooit meer te veel voor het laden. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand van €3,95. Voor dit bedrag kun je de laadpas onbeperkt gebruiken, zonder extra transactiekosten. Zo kom je nooit meer voor vervelende verrassingen te staan.

⚡ Geen kosten bovenop het kWh-tarief van de laadpaal
⚡ Je eigen online overzicht met alle laadtransacties
🔋 Exclusief voor bedrijven met laadpalen van Revolt
Laadpas Offerte aanvragen
Binnen 1 minuut geregeld

Bespaar gemiddeld €12 per laadsessie

Hoeveel betaal je eigenlijk voor een laadsessie? Dat hangt af van de laadpaal en de laadpas. Zo betaal je bij de meeste laadpas providers vaak allerlei verborgen kosten, zoals een starttarief en opslagkosten. 

Wij vinden dat laden zo betaalbaar en transparant mogelijk moet zijn. Daarom betaal je met een laadpas van Revolt alleen het kWh-tarief van de laadpaal. Betaal je bij je huidige laadpas provider bijvoorbeeld een opslagtarief van €0,20 per geladen kWh? Dan bespaar je met onze laadpas gemiddeld €12 per laadsessie.

En dat alles voor slechts €3,95 per maand. Zo kun jij altijd zorgeloos laden.
SNEL DUIDELIJKHEID

Ontdek de voordelen van een laadpas voor jouw bedrijf

Laadpas Offerte aanvragen

Al jouw laadtransacties in één overzicht

De Revolt laadpas is gekoppeld aan een handige online omgeving. Hier vind je in één oogopslag alle laadtransacties en -locaties van al je werknemers.

Daarnaast vind je in de online omgeving alle belangrijke informatie over je laadpalen. Denk aan een overzicht van het energieverbruik, alle laadtransacties, hoeveel de laadpalen gebruikt worden en de vermindering van CO2-uitstoot.
Laadpas aanvragen
VRAGEN?

Veelgestelde vragen

Betaal ik een starttarief voor het laden met de Revolt laadpas?

Nee, je betaalt geen starttarief voor het laden met de Revolt laadpas.

Hoe vraag ik een of meerdere Revolt laadpassen aan?

Je vraagt een Revolt laadpas eenvoudig hier aan.

Kan ik een Revolt laadpas aanvragen als ik geen klant ben bij Revolt?

Nee, op dit moment is de laadpas exclusief beschikbaar voor klanten van Revolt.

Hoe werkt de Revolt laadpas?

Met de Revolt laadpas betaal je eenvoudig bij vrijwel elke laadpaal in Nederland. Dit doe je door de laadpas voor de scanner op de laadpaal te houden. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur voor de laadsessies. 

Daarnaast is de laadpas gekoppeld aan een online omgeving. In dit dashboard vind je een overzicht van alle laadtransacties en -locaties. Deze data kun je eenvoudig exporteren en delen met collega’s.

Hoeveel kost de Revolt laadpas?

De Revolt laadpas kost €3,95 per maand. Daarnaast betaal je eenmalig €7,95 voor het activeren en verzenden van de laadpas.

Meer veelgestelde vragen
lees meer

Nieuws & klantverhalen

LEES ALLE VERHALEN
read all stories