Word partner van Revolt

Zwarte pijl naar beneden PNG

Samen naar klimaatneutraal

Alleen door samen te werken wordt onze droom van volledig emissieloze wegen realiteit. Daarom staan wij altijd open voor partnerships om onze duurzame impact te vergroten. Revolt biedt partners ondersteuning waar ze dat nodig hebben. En voor elke partner is dat anders. Heb je behoefte aan een vaste leverancier van laadoplossingen voor jou en je klanten? Of training voor je collega’s over de (toekomstige) oplossingen in de wereld van laadpalen en batterijen? Word dan partner van Revolt.

Waarom een Revolt partnership?

Revolt werkt samen met partners om schone energie voor e-mobiliteit voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te maken. Bij elke partnership kijken we hoe we je organisatie en klanten het beste kunnen helpen en ontzorgen. We bieden advies, training en natuurlijk zorgeloze laadoplossingen voor zowel jou als je netwerk. Alle organisaties en bedrijven zijn welkom.
Neem contact op
Binnen 1 minuut geregeld
“We zijn heel blij met Revolt als leverancier van laadpalen voor onze klanten. Revolt deelt onze kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijke duurzaamheid.”
Robert Jan van den Berg
Managing Director
Volkswagen Bedrijfswagens
Vier voordelen van Revolt

Wat heeft het partnerprogramma jou te bieden

  • Media netwerk & publiciteit
    Profiteer van het uitgebreide marketing netwerk van het merk Revolt. Partners krijgen o.a. de kans om te adverteren op onze DooH-schermen op 30+ premium locaties in heel Nederland. Daarnaast behoren creatieve campagnes, persberichten, radio spotjes, interviews en social media posts tot de mogelijkheden. Allemaal in de context van een duurzaam e-mobility merk, natuurlijk. Heb je een leuk idee om samen te werken? The sky is the limit.
  1. Laadoplossingen voor je klanten
    Steeds meer van je klanten stappen de komende jaren over op elektrisch rijden. Hier zijn veel extra laadoplossingen voor nodig. Revolt zorgt dat je klanten zo snel mogelijk kunnen beginnen met laden. Op basis van je behoeften maken we commerciële afspraken en bepalen we een gestroomlijnd proces om je klanten goed op te vangen. Met onze abonnementen ontzorgen we je klanten volledig in al hun vragen, van advies tot installatie en onderhoud.
  1. Kennis en advies
    Maak gebruik van de technische expertise van Revolt om zowel je collega’s als klanten verder te helpen. Via trainingen, uitleg en een directe lijn met experts helpen we je om de complexe wereld van de laadoplossingen te versimpelen. Zo maak je betere keuzes waar je op de lange termijn plezier van hebt. En kun je jouw klant met vertrouwen van de gevraagde informatie voorzien.
NEEM CONTACT OP

Zullen we kennismaken?

Praat met onze experts
“Veel van onze klanten willen duurzame stappen zetten. Met Revolt hebben we een partner gevonden die onze klanten daarbij perfect ondersteunt. Niet alleen vanwege hun laadoplossing-as-a-service model, maar ook vanwege hun groene missie.”
Caroline Asselbers- van Dijl
CEO
MisterGreen Nederland