Volkswagen Bedrijfswagens x Revolt

Zwarte pijl naar beneden PNG
ID. Buzz
e-Crafter
Multivan

Revolt is laadpartner van Volkswagen Bedrijfswagens

Als ondernemer kijk je altijd vooruit en houd je ontwikkelingen en innovaties nauwlettend in de gaten. Je kiest voor kwaliteit, daarom kies je voor een elektrische Volkswagen Bedrijfswagen. De aanschaf van een elektrische bedrijfswagen is een grote stap om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Om deze stap goed voor te bereiden, werkt jouw Volkswagen Bedrijfswagens-dealer samen met Revolt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand beschikt over de juiste laadvoorzieningen, zodat jouw nieuwe bus daar kan laden.
PRAAT MET onze EXPERTs
ONZE VISIE

Samen met Volkswagen Bedrijfswagens ontzorgen wij jou volledig in de transitie naar een elektrisch bedrijfswagenpark

Blauw wit Volkswagen ID.cargo bus die aan het laden is aan een Revolt One

Onze laadoplossingen

Eenvoudig, zorgeloos en flexibel, zo zou een laadoplossing er volgens ons uit moeten zien:

Eenvoudig door gemakkelijk te gebruiken laadvoorzieningen. Zorgeloos, omdat je niet meer om hoeft te kijken naar je laadvoorziening; schouw, advies, installatie, onderhoud en service worden verzorgd. Flexibel, omdat wij laadvoorzieningen leveren in abonnementsvorm of door eenmalige aanschaf: you’re in charge.

Hoe werkt het?

Voordat wij laadvoorzieningen plaatsen, zorgen wij dat we inzicht hebben in de mogelijkheden bij jouw bedrijfspand wat betreft fysieke plaatsing van laadvoorzieningen en beschikbare capaciteit. Na jouw bezoek aan de Volkswagen Bedrijfswagens-dealer nemen we telefonisch contact met je op. Weet je nog niet welke laadoplossing bij je past? Geen probleem. Wij stellen een adviesrapport op met alle mogelijkheden.
Koplamp van blauwe Volkswagen ID.cargo bus

Adviesrapport

Eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Geen probleem, wij denken graag met je mee middels ons adviesrapport. Deze bestaat uit:
  • Een schouw op locatie: een meetmoment die de mogelijkheden voor het installeren van laadvoorzieningen bij jouw bedrijfspand in kaart brengt.
  • Een technische scan: we kijken naar jouw wensen, behoeften en toekomstplannen voor het (elektrische) wagenpark. Zo krijg jij inzicht in jouw huidige en toekomstige laadbehoefte. De benodigde stroomcapaciteit hiervoor vergelijken wij vervolgens met de beschikbare capaciteit bij het bedrijfspand, hierdoor kunnen we inventariseren welke stappen er genomen moeten worden om een laadoplossing te realiseren.
  • Een installatieoverzicht: tot slot wordt het bovenstaande samengevat in een installatieplan. Je ontvangt een overzicht van dit plan, met onder andere een schets van jouw toekomstige laadoplossing. Daarnaast bevat het adviesrapport informatie over de benodigde infrastructurele voorbereidingen om de laadoplossing te realiseren.

De kosten voor het adviesrapport bedragen 350 euro. Kies je na het lezen van het adviesrapport voor onze laadvoorzieningen, dan is het rapport gratis.
adviesrapport aanvragen

Laadvoorzieningen voor op de zaak

Revolt One laadpaal met laadpunt

Revolt One

  • 2 aansluitingen met 11 of 22 kW vermogen
  • Smart Charging & Load Balancing
  • Ook beschikbaar als wandmodule
  • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Reviolt Wall-E PNG

Revolt Wall-e

  • 1 aansluiting met 11 of 22 kW vermogen
  • Smart Charging & Load Balancing
  • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden
bij jouw bedrijf?

Praat met onze experts