Voordelig en zorgeloos: laadpalen voor op de zaak

Veel bedrijven stappen over op elektrisch rijden. Jij ook? Met ons alles-in-één laadpaal abonnement is deze overstap makkelijker dan ooit. Wij regelen namelijk de installatie, het onderhoud en de service. Zo kan jouw bedrijf elektrisch rijden, zonder gedoe.

⚡ Altijd werkende laadpalen, voor een vast bedrag per maand
⚡ Zonder investering of onverwachte kosten
⚡ Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar
🌱 Versnel de transitie naar 100% duurzame energie
Ontdek de mogelijkheden

De voordelen van een Revolt laadpaal abonnement

Wel de laadpalen, niet het gedoe 
Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Dat snappen we bij Revolt als geen ander. Daarom maken we de overstap naar elektrisch rijden zo gemakkelijk mogelijk. Met ons alles-in-één laadpaal abonnement heb je altijd werkende laadpalen, voorzien van de nieuwste technologie. Wij regelen alles, van installatie tot aan service en onderhoud. Op deze manier houd jij weer meer tijd over voor andere zaken. 

Verlaag je bedrijfskosten
Kies je voor laadpalen van Revolt? Dan bespaart jouw bedrijf niet alleen tijd, maar ook geld. Je breidt onze laadpalen namelijk eenvoudig uit met een laadpunt voor thuis. Ideaal als jij of je personeel veel op de weg zit. Zo hoef je niet meer aan een dure snellader langs de weg te hangen.
Snel en eenvoudig uit te breiden
Als bedrijf wil je natuurlijk groeien. Heb je in de toekomst meer laadpalen nodig? Dan regelen wij dit eenvoudig voor je. We leggen namelijk aan het begin direct genoeg elektra aan. Zo kunnen we het aantal laadpalen snel opschalen wanneer dat nodig is. Met de laadoplossingen van Revolt ben je dus altijd klaar voor de toekomst. 

Geen investeringskosten
Bij Revolt werken we hard aan een duurzamere wereld. Dit doen we door elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom betaal je bij ons geen investeringskosten voor je laadoplossingen. Wel zo fijn! Op deze manier zijn wij weer een stap dichter bij een groene toekomst en houd jij meer budget over om te investeren in je bedrijf.
offerte aanvragen

Kies het abonnement dat bij jouw bedrijf past

One

 • 2 aansluitingen met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • Ook beschikbaar als wandmodule
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Ontdek de mogelijkheden
Reviolt Wall-E PNG

Wall-e

 • 1 aansluiting met 11 of 22 kW vermogen
 • Smart Charging & Load Balancing
 • RFID-reader (voor het scannen van alle laadpassen en -tags)
Ontdek de mogelijkheden

Variabel

Hardware, installatie en onderhoud in één abonnement. Betaal een beperkte opslag voor je geladen energie. Dit is extra voordelig voor de kleingebruiker.
Eenmalige investering:          €1,-  
Maandelijkse kosten:             €59,-
Opslag per kWh:                      €0,15
Looptijd 60 maanden.
Vraag een offerte aan

Vast

Hardware, installatie en onderhoud in één abonnement. Je betaalt geen opslag op je geladen energie. Ideaal voor de grootgebruiker.
Eenmalige investering:          €1,-  
Maandelijkse kosten:             €94,-
Opslag per kWh:                      €0,-
Looptijd 60 maanden.
Vraag een offerte aan
"Revolt heeft de transitie naar een elektrische vloot een stuk makkelijker gemaakt. Het grote voordeel van hun abonnement is dat we niet meer zelf hoeven te investeren in laadpalen. En dat installatie, onderhoud en service hierbij inbegrepen zijn."
Mario Renirie
Eigenaar ANWB Rijopleidingen Nieuwegein
In DRIE STAPPEN EEN LAADPAAL abonnement

Hoe werkt het?

 • Scan
  Nadat je aanvraag bij ons binnenkomt, nemen we contact met je op voor een intakegesprek en een technische scan van je parkeerplaats.
 • Advies
  Op basis van de scan en het intakegesprek krijg je een vrijblijvend advies en een transparante offerte voor je laadoplossing.
 • Installatie
  Onze ervaren monteurs komen op het afgesproken tijdstip bij je langs om de laadoplossingen te installeren. We vertrekken wanneer de palen werken en laten geen rommel achter.
550
MWh opgeladen om klanten te helpen bij hun energietransitie
300
Ton C02 bespaard met onze groene laadoplossingen
350+
Laadpunten in Nederland
lees meer

Nieuws & klantverhalen

LEES ALLE VERHALEN
read all stories