Bereik jouw doelgroep op unieke locaties

Je merkbekendheid vergroten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. Klinkt goed, toch? Ontdek onze advertentiemogelijkheden.

⚡ Adverteer op unieke locaties
⚡ Binnen één week zichtbaar
⚡ Still, animatie of video
🌱 Zichtbaar binnen e-mobiliteit en duurzaamheid
Brochure bekijken
3M
Maandelijkse impressies met onze DooH-laadpalen
510K
Maandelijks bereik per 1/6 advertentie slot
39
Premium locaties
meer weten?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw merk

Neem contact op
Foto van de Revolt Hub waar een advertentie van Bavaria op te zien is

Dit is waarom je adverteert op het Revolt Media Netwerk

Adverteer op unieke locaties 
Adverteer je bij Revolt? Dan is jouw boodschap zichtbaar op unieke locaties: van kantoorpand tot voetbalclub. Bereik automobilisten, bezoekers en passanten en laat jouw merk zien in de context van mobiliteit en duurzaamheid. 

Bereik jouw doelgroep
Blijf de concurrentie altijd een stap voor en bereik jouw doelgroep waar andere adverteerders niet zichtbaar zijn. En door slim op de locaties in te spelen, weet je zéker dat je jouw doelgroep bereikt. Adverteer bijvoorbeeld op specifieke bestemmingen of in bepaalde regio’s. 

Speel in op de locatie met jouw creatie
Op onze Hub adverteer je zoals jij dat wilt. Of dat nu met een still, animatie of video is. Adverteer met één boodschap of maak een specifieke boodschap voor elke bestemming. Zo past jouw creatie altijd perfect bij de locatie. 

Elke minuut tien seconden zichtbaar
Als adverteerder koop je minimaal één advertentieslot voor tenminste één week. Zo ben je elke minuut tien seconden lang te zien, een week lang. Wil je meer zichtbaarheid? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere tijdslots te kopen.

Vraag een overzicht van onze advertentielocaties aan
Of bekijk onze aanleverspecificaties

Maak impact, krijg korting

Bij Revolt werken we aan een schonere en leefbare toekomst. Voor onze én toekomstige generaties. Daarom willen we schone energie altijd en overal beschikbaar en betaalbaar maken.

Zet jouw start-up of scale-up zich ook in voor een betere toekomst? Dan adverteer je bij ons voor een gereduceerd tarief. Zo deel je jouw impact door heel Nederland, ook zonder grote mediabudgetten. Let’s charge a better future!
“De toevoeging van Revolt's digitale schermen binnen onze totale mediamix was een no-brainer. Kwalitatieve schermen en locaties met directe toegang tot een waardevolle en gemotiveerde doelgroep voor onze categorie. De toekomst is elektrisch, in zowel de auto als op de fiets.”
Mike Willemsz
Head of marketing PMG Mobility