MisterGreen
x Revolt

Zwarte pijl naar beneden PNG

Revolt is laadpartner van MisterGreen

Met een elektrische leaseauto van MisterGreen zet je de volgende stap naar een volledig duurzaam wagenpark. Hier heb je ook de juiste laadvoorzieningen bij nodig. Revolt zorgt dat je bedrijfspand volledig klaar is om je elektrische wagenpark te laden. Vanaf €19,- per maand bieden we verschillende laadpalen via een zorgeloos alles-in-één abonnement. Je kunt ook kiezen om een laadpaal (incl. infrastructuur) direct te kopen. 
PRAAT MET onze EXPERTs

Waarom een laadpaal van Revolt?

Geen gedoe: Voor een vast bedrag per maand is je bedrijf altijd verzekerd van een laadpaal die werkt. Heb je storing? Dan lossen wij het probleem direct voor je op. Richt jij je op de business, dan regelen wij de rest.

Laden zonder investering: Met een laadpaal abonnement hoef je geen grote hardware investering te doen. Vanaf €19 per maand heb je altijd een werkende laadpaal bij je bedrijf.

Future-forward: Laat je adviseren door onze experts. Zodat je gelijk de juiste laadoplossingen kiest voor de lange termijn.

Hoe werkt het?

01 Scan: Nadat je aanvraag bij ons binnenkomt nemen we contact met je op voor een intake gesprek en een technische scan van je parkeerplaats.

02 Advies: Op basis van de scan krijg je van ons een vrijblijvend advies en een transparante offerte voor je laadoplossing.

03 Installatie: Onze ervaren monteurs komen bij je langs op het afgesproken tijdstip om de laadoplossing te installeren. We vertrekken wanneer de paal werkt en laten geen rommel achter.
TER VERGELIJKING

Zorgeloos laden?
‍You’re in chargeAbonnement


Koop


Kosten hardware
Vanaf €19,- per maand
Vanaf €1.595,-
Installatie
✔️
Vanaf €675,-
Fundering
✔️
Vanaf €0,-
Backoffice
✔️
€10,- per maand
Onderhoud
✔️
✔️
Service
✔️
€5,- per maand
NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een kennismaking