23
Jan 2023

Klant Case: Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma kiest voor Revolt om personeel en bezoekers op hun hoofdkantoor persoonlijk te begroeten vanaf de parkeerplaats. Het zogeheten Service Course van de sportploeg is gevestigd op het bedrijvenpark De Brand in Den Bosch. Tijdens de bouw van het pand heeft Revolt de laadinfrastructuur voor de elektrische voertuigen in het wagenpark aangelegd.
Klant Case: Team Jumbo-Visma
"Een echte eyecatcher"

Team Jumbo-Visma heeft gekozen om twee Revolt Hubs met geïntegreerde communicatieschermen te plaatsen. “De laadpalen werden snel geplaatst en de Hub is een echte eyecatcher voor ons gebouw.” vertelt Sander Kruis, Commercial Manager bij Team Jumbo-Visma. “We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op de Hub, met name de visuals die wij als Team Jumbo-Visma op de schermen hebben kunnen plaatsen spreken erg aan.” vertelt Kruis verder.

Duurzaam gebouw

Om een toekomstbestendige laadoplossing te realiseren is er samen met Team Jumbo-Visma een laadplan ontworpen. Deze laadoplossing draagt bij aan de vereisten van het BREEAM-NL certificaat, dat op het pand rust. BREEAM-NL is sinds 2009 de certificering methode voor een duurzaam gebouwde omgeving. Met deze methode worden projecten beoordeeld op integrale duurzaamheid. Een van de vereisten is de minimalisatie van lichtvervuiling, zo moet de verlichting (met uitzondering van veiligheidsverlichting) worden uitgeschakeld na 23.00 uur. In overleg met Team Jumbo-Visma is ervoor gekozen de Hub daarom automatisch uit te schakelen na 23:00 uur, waardoor de Hub geen belemmering vormt voor het certificaat.

Nieuwste technologie

Met het plaatsen van laadinfrastructuur zet Team Jumbo-Visma een grote stap om de C02 voetprint van het bedrijf structureel te verlagen. De komende jaren komen er steeds meer elektrische auto’s bij en groeit ook de behoefte naar laadpalen bij Team Jumbo-Visma. Met het alles-in-één laadpaal abonnement van Revolt is het voor Team Jumbo-Visma eenvoudig om het aantal laadpalen uit te breiden en te voorzien van de nieuwste laadtechnologie.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten