25
Jan 2023

Persbericht: Revolt en MisterGreen starten samenwerking om wagenparken volledig te elektrificeren

Persbericht: Revolt en MisterGreen starten samenwerking om wagenparken volledig te elektrificeren

Amsterdam, 25 januari 2023 – Revolt en MisterGreen werken samen om volledig elektrische wagenparken te realiseren bij bedrijven. Middels het partnerschap levert Revolt zakelijke laadoplossingen bij de autoleasecontracten van MisterGreen. Deze totaaloplossing verlaagt de drempel voor ondernemers om over te stappen naar duurzame mobiliteit. Naar verwachting zijn er in 2025 meer dan 500 bedrijven met een vloot elektrische auto's van MisterGreen in combinatie met laadoplossingen van Revolt.

De samenwerking tussen Revolt en MisterGreen is in het leven geroepen om ondernemers volledig te ontzorgen in hun transitie naar een elektrisch wagenpark. MisterGreen heeft als doel om in 2025 meer dan 15.000 Tesla’s onder contract te hebben rijden in Europa. Om dit te faciliteren moeten duizenden laadpunten worden geplaatst. Dit vraagt om investeringen van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Revolt en MisterGreen willen het voor iedereen mogelijk maken om elektrisch te rijden. Daarom streven ze ernaar om zowel elektrische leaseauto’s als laadvoorzieningen betaalbaar en toegankelijk te maken.

Tegen 2025 willen de partijen 500 Nederlandse bedrijfswagenparken volledig elektrificeren. Om dit mogelijk te maken kunnen klanten van MisterGreen direct terecht bij Revolt voor een passende laadoplossing. Revolt neemt de installatie, het onderhoud en de service van de laadoplossingen voor bedrijven uit handen. Daarnaast elimineren ze hoge aanschaffingskosten door alle laadoplossingen via een abonnementsvorm aan te bieden. Hierdoor is het betaalbaarder en makkelijker voor bedrijven om over te stappen op duurzame mobiliteit dan wanneer ze zelf laadvoorzieningen kopen en onderhouden.  

“We merken dat veel van onze klanten een duurzame stap willen zetten” verklaart Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO bij MisterGreen. “Hier hoort, naast een elektrische auto, ook een duurzame laadoplossing bij. Met Revolt hebben we een partner gevonden die onze klanten daarbij perfect ondersteunt, zowel vanwege hun servicemodel als hun groene missie.”

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten