08
Nov 2023

Klant Case: Rimac Rotterdam

Op 15 mei was er een exclusieve demonstratie van de Rimac Nevera op Circuit Zandvoort. Daarbij kon een klein gezelschap aanschouwen hoe deze hypercar over het circuit racete. Ook wij waren bij dit evenement aanwezig. Niet alleen om de Nevera te bewonderen, maar ook om hem op te laden.
Klant Case: Rimac Rotterdam

Een volle accu in minder dan 30 minuten


Wist je dat de Rimac Nevera de snelste elektrische straatauto ter wereld is? De auto heeft een maximale snelheid van maar liefst 412 km/u. Daarnaast bereikt de Nevera deze hoge snelheden razendsnel. Met een vermogen van 1.914 pk gaat hij van 0 naar 100 km/u in nog geen 2 seconden. 

Om deze prestaties goed te demonstreren, was er op 15 mei een exclusief evenement op Circuit Zandvoort. Hier was alleen onvoldoende stroom en geen laadvoorziening om de elektrische auto snel op te laden. Daarom hebben wij Rimac Rotterdam geholpen met onze laad- en energieoplossingen. 

Het doel? De Nevera tussen de rondes door zo snel mogelijk opladen. Dit hebben wij gedaan door de hypercar op te laden met een snellader (180 kW) die werd aangedreven door onze batterij (245 kWh). Zo zorgden we ervoor dat de Nevera in minder dan 30 minuten weer een volle accu had. 


Extra stroom voor je evenement


Heb je extra energie nodig voor een aankomend evenement? Dan biedt onze batterij de perfecte oplossing. Hiermee heb je namelijk nooit meer last van stroomtekorten. De batterij slaat energie op wanneer het aanbod hoger is dan de vraag. Is de vraag vervolgens hoger dan het aanbod, dan zet hij deze opgeslagen energie weer in. 

Of je nu een evenement van een dag, week of maand hebt: er is altijd een oplossing die bij jou past. Bij Revolt bieden we de batterij namelijk in abonnementsvorm aan. Zo hoef je geen dure investering te doen in een batterij die je slechts op bepaalde momenten gebruikt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts helpen je graag.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten