02
Jan 2024

Klant Case: Pyrock

Het plaatsen van laadpalen kost veel tijd? Niet bij Revolt. Wij helpen je graag zo snel mogelijk aan een laadoplossing die perfect bij jou past. Zo hebben we laatst bij Pyrock binnen een maand na het tekenen van de offerte drie laadpalen geïnstalleerd.
Klant Case: Pyrock

Laadpalen binnen 1 maand

Pyrock regelt alles rondom de brandveiligheid van bedrijfspanden, van sprinklers en brandmelders tot aan ontruimingsinstallatie. Begin augustus klopten zij bij ons aan met de volgende vraag: “Kunnen jullie voor eind oktober laadpalen installeren bij ons nieuwe bedrijfspand?”

Pyrock verhuisde namelijk eind oktober naar een nieuw kantoorpand en wilde daar graag voor die tijd laadpalen laten installeren. Op deze manier hoeft er niet meer gegraven te worden op de parkeerplaats en hoeft de stroom in het pand er niet meer af op het moment dat het kantoorpand al wordt gebruikt. 

Dat kon zeker. Op 31 augustus heeft Pyrock de offerte getekend en slechts 22 dagen later hebben we drie laadpalen geïnstalleerd. Ruim op tijd voor de kantoorverhuizing.

Wel verduurzamen, geen investeringskosten

Waarom heeft Pyrock gekozen voor Revolt? Het bedrijf wilde haar parkeerplaats graag verduurzamen, maar zonder een grote investering te doen. Daarom is ons laadpaal abonnement de perfecte oplossing. Zo heb je al laadpalen bij je kantoor vanaf €49 per maand, zonder investeringkosten te betalen. Wel de laadpalen, niet het gedoe.

Wil jij ook snel verduurzamen met laadpalen op jouw parkeerplaats? Neem dan contact op met onze experts.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten