04
Jul 2023

Klant Case: Iva Business School

IVA Business School is dé commerciële automotive school van Nederland. De onderwijsinstelling in Driebergen biedt opleidingen in de richting van automotive, innovation en nautisch. Het aantal elektrische voertuigen op de IVA-campus neemt hard toe. Daarom ging de onderwijsinstelling op zoek naar een betaalbare en betrouwbare laadoplossing. Zo kwam de Business School terecht bij oud-IVA-student en co-founder van Revolt Rutger Bosch. IVA heeft gekozen voor een laadpaal abonnement met zeven laadpalen.
Klant Case: Iva Business School
“Revolt denkt goed met je mee over de mogelijkheden die bij jouw bedrijf passen.”

IVA Business School wil de beste service bieden aan haar studenten en medewerkers. Daarom wilde de onderwijsinstelling graag het aantal laadpalen uitbreiden, maar wel zonder hoge aanschaf- en onderhoudskosten. Om deze reden heeft de IVA gekozen voor een laadpaal abonnement van Revolt. 

 “Revolt denkt goed met je mee over de mogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. Revolt heeft ons volledig ontzorgd bij het plaatsen van de laadpalen en communiceert goed rondom het gehele proces”, aldus Henk van Lith, Adjunct-Directeur / Externe betrekkingen. Ons alles-in-één laadpaal abonnement zorgt ervoor dat IVA zich kan richten op haar kernactiviteit: het bieden van hoogwaardig onderwijs.

Stijlvolle Revolt laadpalen bij IVA Business School

De onderwijsinstelling ontvangt complimenten over het uiterlijk van de laadpalen. Revolt laadpalen zien er modern en aantrekkelijk uit. Dit draagt bij aan de algehele uitstraling van de campus en maakt een positieve indruk op studenten en medewerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

Plan een kennismaking en ontdek hoe Revolt jou kan helpen bij het realiseren van een zorgeloze laadoplossing.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten