11
Apr 2023

Klant Case: Go Ahead Eagles

“We willen als voetbalclub het goede voorbeeld geven aan de volgende generatie door onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom zijn we overgestapt op een elektrisch wagenpark”, aldus Ron Janssen van Go Ahead Eagles. Revolt helpt Go Ahead Eagles met verduurzamen door de overstap op een elektrisch wagenpark zo simpel mogelijk te maken. In totaal worden er bij de voetbalclub 36 Revolt laadpunten geplaatst.
Klant Case: Go Ahead Eagles
“Wij investeren ons budget liever in voetbal"

Geen investering, wél laadpalen. Daarom sluit het abonnementsmodel van Revolt zo goed aan op de wensen van Go Ahead Eagles. De voetbalclub betaalt €0 per maand voor de laadpalen. Hier zit niet alleen het gebruik van de paal in, maar ook de installatie, het onderhoud en de backoffice. Dit stelt Go Ahead in staat om volledig te focussen op hun eigen club en waar het echt om draait: voetbal.

Wij investeren ons budget liever in voetbal. Daarom is het Revolt abonnement zonder investering doorslaggevend geweest.” vertelt Ron Janssen, Operationele Zaken bij Go Ahead Eagles. 

Service voor onze bezoekers

De bezoekers van Go Ahead zijn blij dat ze met een volgeladen accu kunnen wegrijden. “Onze bezoekers zijn erg positief dat ze hier op locatie kunnen laden”, vertelt Ron Janssen. Met het aanbieden van een laadpaal, geef je je bezoekers dus een extra stukje gemak en comfort. Ze hoeven niet op zoek te gaan naar een andere laadplek in de buurt, wat een hoop tijd en gedoe bespaart. 

Benieuwd?

Plan een kennismaking en ontdek de mogelijkheden voor je bedrijf.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten