07
Feb 2023

Klant Case: Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin wil al haar gasten de beste service bieden. En hier hoort naast een perfect verblijf ook een volle accu bij. Revolt heeft op de parkeerplaats van het hotel zestien laadpunten gerealiseerd, waarvan vier zijn uitgevoerd met digitale schermen. Hiermee begroet Huis ter Duin haar gasten direct vanaf de parkeerplaats.
Klant Case: Hotel Huis ter Duin
“Wij willen onze gasten de meeste comfort aanbieden” 

Bij Grand Hotel Huis ter Duin staat het comfort van de bezoeker op de eerste plaats. Steeds meer gasten komen met hun elektrische wagen naar het hotel. “Wij willen onze gasten alle mogelijkheden en comfort aanbieden”, vertelt Robin van Gink, Facility Director. Daarom ging Huis ter Duin op zoek naar laadpalen voor op hun parkeerplaats. Zo kunnen alle gasten na hun bezoek aan het hotel met een volle batterij naar huis rijden. “Dat is comfort.”

De uitdaging: een zorgeloze laadoplossing

Naast comfort voor de gebruiker was Huis ter Duin vooral op zoek naar een zorgeloze laadoplossing. Logisch. Als hotel wil je focussen op de ervaring van je gasten, niet op de installatie en het onderhoud van laadpalen. Vandaar dat de keuze voor Huis ter Duin snel is gevallen op een alles-in-één laadpaal abonnement van Revolt. 

“De laadpalen van Revolt hebben een kleine startinvestering, zijn zeer makkelijk in gebruik voor onze gasten en weinig arbeidsintensief voor medewerkers,” vertelt van Gink. Revolt neemt de investering, installatie en het onderhoud van de laadpalen voor zijn rekening. “Ik ben blij met de service. Wanneer wij een vraag of probleem hebben, krijgen we binnen no-time reactie.”

Bijdragen aan een betere wereld

De laadoplossingen van Revolt dragen bij aan de duurzame ambities van Huis ter Duin. Het hotel heeft verschillende initiatieven die moeten bijdragen aan een betere wereld. Hieronder valt ook de samenwerking met Revolt. “De komende jaren willen we de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen door laadoplossingen toegankelijk en betaalbaar te maken”, zegt Jeroen van de Ven, oprichter van Revolt. “We werken graag samen met partijen als Grand Hotel Huis ter Duin. Samen maken we de grootste impact.”

Benieuwd?

Plan een kennismaking en ontdek de mogelijkheden voor je bedrijf.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten