31
May 2023

Klant Case: Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk is een modern hotel en conferentiecentrum dat zich richt op het bieden van de hoogste kwaliteit en comfort voor haar gasten. Steeds vaker komen gasten met een elektrische auto naar het hotel. Om hen te faciliteren heeft het Ampt van Nijkerk gekozen voor 24 Revolt laadpunten.
Klant Case: Golden Tulip Ampt van Nijkerk

“Sinds de komst van de Revolt palen hebben we geen klachten meer dat het opladen te lang duurt!”

Golden Tulip Ampt van Nijkerk was op zoek naar een toekomstbestendige laadoplossing voor hun gasten. Het hotel had al drie eerste generatie laadpalen op de parkeerplaats, maar deze waren door de jaren sterk verouderd. De oude technologie zorgde voor lange laadtijden en frustratie onder gasten.

Het abonnementsmodel van Revolt sluit perfect aan bij de wensen van Ampt van Nijkerk: geen investeringen, wel toekomstbestendige laadpalen. De laadpalen worden het hele jaar door geüpdatet en zijn daardoor uitgerust met de nieuwste technologie , zodat Ampt van Nijkerk nu en in de toekomst de beste laadoplossing voor haar gasten heeft. Dit ziet Illian Hamburg terug bij zijn gasten: “Sinds de komst van de palen hebben we geen klachten meer dat het opladen te lang duurt!”. 

Oplossingsgericht en zorgeloos

Elk bedrijf is anders en heeft andere wensen en behoeftes. De oplossingsgerichtheid van Revolt heeft tijdens het eerste gesprek met Illian Hamburg een positieve indruk achtergelaten. Daarnaast is Illian Hamburg “zeer positief” over het alles-in-één abonnementsmodel, waarbij Revolt de investering, installatie en onderhoud van de laadpalen voor haar rekening neemt. “Wij hebben een totaaloplossing en zijn ook nog eens volledig ontzorgd", vertelt Illian.

Benieuwd?

Plan een kennismaking en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten