18
Oct 2023

A day in the life of Koen

Ik werk sinds januari als Account Lead bij Revolt. Samen met zes collega’s ben ik verantwoordelijk voor al ons klantcontact. Door alle wensen en behoeften in kaart te brengen, probeer ik altijd een oplossing te vinden die het beste bij de klant past. Dat maakt sales zo interessant voor mij. Waarom Revolt? Omdat het de perfecte combinatie is tussen duurzaamheid en mobiliteit.
A day in the life of Koen

08:00 uur - E-mails beantwoorden

Ik ben een echt ochtendmens: doordeweeks sta ik vaak al om 6 uur naast mijn bed. Sommige mensen verklaren me voor gek, maar ik vind het juist lekker. Ik begin daarom meestal rond 8 uur met werken. Ik start mijn dag standaard met het beantwoorden van e-mails van klanten en collega’s. Na een half uur zet ik nog een kop koffie en maak ik een planning voor vandaag. 

09:00 uur - Wekelijkse meeting met het salesteam

Elke week bespreken we met het salesteam de hoogte- en dieptepunten van de week daarvoor. Welke potentiële klanten zijn wel (of juist niet) klant geworden? Aan de hand van deze inzichten stellen we samen een aantal verbeterpunten op. Zo kunnen we straks nog beter inspelen op de behoeften van potentiële klanten. 

10:30 uur - Bellen van potentiële klanten

Na deze meeting bel ik een aantal potentiële klanten die hun gegevens hebben achtergelaten op onze website. Ik probeer alle wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dat betekent veel vragen stellen en vooral goed luisteren. Een aantal van deze potentiële klanten is geïnteresseerd in onze laadoplossingen. Met hen plan ik een vervolgafspraak.

12:00 uur - Lunch & wandelen

Vandaag eten we pasta met pompoenroomsaus, rucola en natuurlijk wat parmezaanse kaas. Wat een luxe, zo op de maandagmiddag. Daarna lopen we een rondje door de Houthavens om even goed uit te waaien. 

13:00 uur - Klantmeeting in Eindhoven

Na de lunch spring ik in de auto. Op naar een nieuwe klant in Eindhoven. De rit is lang, dus onderweg bel ik met een collega om een aantal dingen te overleggen. Eenmaal aangekomen bij de klant drinken we samen een kop koffie en gaan we in gesprek. Ik probeer goed te begrijpen wat de klant nodig heeft. Zo kunnen mijn operationele collega’s straks zo snel mogelijk een offerte maken. Daarna is het weer tijd om terug naar Amsterdam te gaan. 

17:00 - Einde van de dag & golfen

Ik ga niet terug naar kantoor, maar rijd direct naar de golfbaan. Op maandag golfen we namelijk altijd met een deel van het team. Lekker om samen even een balletje te slaan, vooral met goed weer. Gelukkig schijnt de zon vandaag! 

Meer weten

Benieuwd naar onze alles-in-een-laadoplossingen?

Bekijk onze producten